Empreses i universitats reclamen més formació en emprenedoria per als jóvens

Empreses i universitats reclamen més formació en emprenedoria per als jóvens 

Más formación - Foro Económico

En els encontres, conduïts per Eduardo Ortega, redactor cap de l'Español-Invertia, van intervendre entre altres personalitats, Juan Manuel Moreno Bonilla, president de la Junta d'Andalusia; Antonio Sanz, conseller de la Presidència, Interior, Diàleg Social i Simplificació Administrativa; i Catalina García Carrasco, consellera de Salut i Consum. 

 

Durant estes jornades, les empreses i universitats d'Andalusia han manifestat la necessitat que els jóvens reben formació sobre emprenedoria. 

 

Sara Torre, directora de de la unitat d'Ocupabilitat i Emprenedoria de la Universitat Europea, va destacar que la formació en creació d'empreses és clau, i que per açò, en el seu centre compten amb xarrades, formació, tallers i detecció primerenca de l'emprenedor. "Ensenyem als jóvens a desenvolupar la seua idea i a com vendre-la després", va explicar.  

 

Marina Rosers, cap del servici de secretariat de Transferència del Coneixement i Emprenedoria de la Universitat de Sevilla també va subratllar la importància d'esta formació, i la seua aposta també perquè els seus estudiants emprenen. Però no solament els estudiants, sinó també va assenyalar que tant  professors i investigadors tenen molt que aportar, i va dedicar una especial atenció a les dones, ja que estan menys presents en el sector generalment.