Empreses i universitats reclamen més formació en emprenedoria per als joves

Els dies 12, 13 i 14 de març de 2024 s'ha celebrat a Sevilla el Fòrum Econòmic Español a Andalusia. 

Más formación - Foro Económico

En els encontres, conduïts per Eduardo Ortega, redactor cap de l'Español-*Invertia, van intervenir entre altres personalitats, Juan Manuel Moreno Bonilla, president de la Junta d'Andalusia; Antonio Sanz, conseller de la Presidència, Interior, Diàleg Social i Simplificació Administrativa; i Catalina García Carrasco, consellera de Salut i Consum. 

 

Durant aquestes jornades, les empreses i universitats d'Andalusia han manifestat la necessitat que els joves rebin formació sobre emprenedoria. 

 

Sara Torre, directora de de la unitat d'Ocupabilitat i Emprenedoria de la Universitat Europea, va destacar que la formació en creació d'empreses és clau, i que per això, al seu centre compten amb xerrades, formació, tallers i detecció primerenca de l'emprenedor. "Ensenyem als joves a desenvolupar la seva idea i a com vendre-la després", va explicar.  

 

Marina Rosers, cap del servei de secretariat de Transferència del Coneixement i Emprenedoria de la Universitat de Sevilla també va subratllar la importància d'aquesta formació, i la seva aposta també perquè els seus estudiants emprenen. Però no només els estudiants, sinó també va assenyalar que tant  professors i investigadors tenen molt que aportar, i va dedicar una especial atenció a les dones, ja que estan menys presents en el sector generalment.