Nova convocatòria de Red.es per a digitalitzar #petit empreses

Red.es publica la tercera convocatòria de subvencions del programa Joc Digital dirigides a la digitalització de petites empreses dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR).

Empreses red.es

Publicat: 23 de març 2023

Kit Digital. Tercera convocatòria d'ajudes per a la digitalització de petit empreses.

Red.es publica la tercera convocatòria de subvencions del programa Joc Digital dirigides a la digitalització de #petit empreses dins del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR).

Estes ajudes tenen per finalitat la millora de la competitivitat mitjançant la digitalització de petite empreses (d'entre 0 i menys de 3 empleats), microempreses i persones en situació d'autoocupació.

Joc Digital per a modernitzar el teixit productiu

El programa Joc Digital, impulsat pel Govern d'Espanya i gestionat per Red.es, té com a objectiu promoure la digitalització de petite empreses, microempreses i autònoms, així com contribuir a modernitzar el teixit productiu espanyol.

Este programa està finançat per la Unió Europea a través dels fons NextGenerationEU, en el marc del Pla de Recuperació, l'agenda Espanya Digital 2025 i el Pla de Digitalització de Pimes 2021-2025.

Red.es és una Entitat Pública Empresarial, adscrita al Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital.

Una de les funcions d'esta entitat és la de gestionar, en coordinació amb altres administracions públiques i organismes públics, diversos programes de difusió i extensió de la societat de la informació.

Termini de presentació de sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds serà a partir del 20 d'octubre a les 11 hores a través de la seu electrònica de Red.es i es mantindrà obert durant 12 mesos.

Pots consultar més informació: https://planderecuperacion.gob.es/noticias/publicada-la-tercera-convocatoria-de-ayudas-del-programa-kit-digital