JOBMadrid 2023

Torna la VII Edició de JOBMadrid'23 el proper 23 de novembre.
Congrés Internacional d'Ocupació i Orientació Professional per a Talent Junior. Obert a candidats de tots els backgrounds acadèmics, nacionalitats, universitats i centres acadèmics de procedència.
Estudiants i titulats junior Aplica a ofertes, workshops i conferències!

Job Madrid 23 el 23 de novembre de nou i mitjana d'el matí a set i mitjana de la tarda

Sobre el passat JOBMadrid'22

El Servei Públic d'Ocupació Estatal va participar en la VI Edició de JOBMadrid´22  que es va celebrar el passat 23 de novembre. El SEPE va impartir tres conferències centrades en l'ocupació jove. Garantia Juvenil, el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i l'espai de formació gratuïta DigitalízatePlus van ser els protagonistes de les conferències.

El SEPE va ser una de les entitats participants amb la impartició de tres conferències sobre ocupació enfocats als joves. A més, el SEPE va comptar amb un stand al congrés presencial que es va celebrar a l'edifici Truss del WiZink Center de Madrid. 

Les conferències que va donar el SEPE van ser les següents:

  • 'Jove i cerques empro?  *GarantíaJuvenil t'ajuda', impartida per Patricia Rodríguez Iglesias, coordinadora de Garantia Juvenil Plus
  • 'L'aprenentatge per a tota la vida. Opcions al teu abast', impartida per Diego Meléndez, cap de projecte de *DigitalízatePlus de FUNDAE
  • 'Pla de Recuperació i ocupació jove', impartida per Patricia Rodríguez Iglesias, coordinadora dels programes Primera Experiència Professional i Investigo 

Enfocat als joves

A més, el SEPE va comptar amb un stand al congrés presencial en el qual es va informar sobre temes relacionats amb l'ocupació jove i la formació. Els treballadors del SEPE van donar informació sobre el programa de mobilitat europeu EURES. 

També va haver-hi un punt d'informació sobre Garantia Juvenil Plus en el qual els joves van poder conèixer oportunitats de formació i ocupació si no estudien ni treballen. L'Observatori de les Ocupacions els dió les claus sobre les professions més demandades i quina capacitació es necessita per a cadascuna d'elles. 

JOBMadrid´22 va celebrar la seva VI Edició, en format híbrid, amb més de 70 companyies i entitats nacionals i internacionals que aposten pel talent jove donant les claus per afrontar el món laboral del present i del futur.

Els nombres de JOBMadrid 2022

Segons les dades de l'organització de JOBMadrid 2022 en total van participar 78 entitats i 217 professionals. Es van oferir 722 oportunitats laborals entre ofertes, posicions i vacants per els 3.610 participants de forma presencial i 2.352 de forma online. El 93 per cent de les persones pque van participar en JOBMadris van ser universitaris o graduats. Finalment, cal destacar que durant la fira va haver-hi 30 conferències i 9 workshops.